EBTravel AB

EBTravel AB står för East Bound Travel.


Företaget etablerades 2011 men kunskapen bakom EBTravel AB är av tidigare datum. Vi som hjälper dig har mer än 50 års kunskap om resor och arrangemang.Vår verksamhet ligger, som namnet antyder, österut. Men detta mer muntligt än i verkliga livet. Österut hittar vi Lettland, Lettland och Litauen men efter det så vänder vi söderöver där våra övriga destinationer är Polen, Tjeckien, Slovakien, Ungern, Slovenien, Kroatien, Rumänien och Bulgarien. På senare år har även Ukraina kommit med där förutom Kiev också Poltava och Chernobyl lockat nyfikna. De två sistnämnda med förödande inverkan på lite olika sätt för oss här i Sverige.

 

EBTravel AB har ställt lagstadgad resegarant till Kammarkollegiet.

http://kammarkollegiet.se/sok/resegaranti/resultat/1/556845-3202


EBTravel AB är fullförsäkrad och har försäkring som täcker resenären enligt Paketreselagen 

http://www.konsumentverket.se/Lag-ratt/Lagar/Om-paketreselagen/


Varför EBTravel AB

Vi svarar gärna på den frågan!

 

Ingen förväntar sig att du som producent kan alla destinationer ner på detaljnivå.

 

Visst kan man söka grundläggande information om ett hotell och destination men har man inte varit där på länge så kan det vara svårt att källkontrollera att bilder och uppgifter fortfarande stämmer.

 

Och sen är det där med tiden... 

 

Vi kan våra destinationer utan och innan. Vi vet vad som ligger bortom hotellets entré. Vi känner våra guider personligen och har kontakt med dem och med hotellen, restaurangerna och busstransportörerna mer eller mindre dagligen. Vi är uppdaterade på vad som händer och de senaste trenderna. Vi ordnar biljetter till de flesta arrangemangen och har kontakter i näringslivet för studiebesök. Hos oss får du ett så komplett förslag på engång som du själv behöver. 

 

Skicka din förfrågan till oss på info@ebtravel.se så har du ett förslag till dina kunder inom 24-timmar. Glöm inte att ju mer information du ger i din förfrågan desto bättre svar kan vi lämna.

 

Titta gärna på denna test offert!

Pia Bolinder
László Esgran